Elke auto is uniek en heeft zijn eigen charisma.

Autofotografie mogelijk voor vele doeleinden

Waarschijnlijk is een auto niet direct het type model dat je voor je camera verwacht te hebben, maar het kan absoluut een interessant en divers onderwerp zijn. Het lijkt wellicht niet zo moeilijk, maar er komt nog aardig wat kijken bij het maken van een goede auto foto. Met auto-fotografie van PXPRO weet je zeker dat de foto’s er uit zien zoals bij vele bekende autobladen. Wij hebben voor vele doeleinden auto’s gefotografeerd. Van verzamelaar tot dealer.

Autofotografie voor uw bedrijf dat zorgt voor nog meer exposure.

Uw bedrijfsauto is het visitekaartje van uw bedrijf. Of het nou een serviceauto is of een auto waar uw reclame op staat. PXPRO maakt voor verschillende doeleinden foto’s van mooie, nieuwe en soms hele oude voertuigen. Zo komen we regelmatig ook terecht bij bedrijven die hun auto op een speciale manier gefotografeerd willen hebben. Eenmanier dat past bij de kernwaarden evan het bedrijf.
Auto’s fotograferen is voor mij meer dan alleen het maken van foto’s.

Bij het omslaan van de startmotor en je de werkelijke paarden aan het werk hoort gaan. De haren op je armen recht overeind staan bij het horen van de motor. Het gelijnde design van luze auto’s en het charisma van autos ver voor mijn tijd. De verhalen en geschiednis van het merk of de eigenaar. Automotive fotografie is voor mij een heerlijke specialisatie. Het is een jongens droom in werkelijkheid.

PXPRO in magazines

PXPRO maakt mooie dingen! Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak en bijna 5 jaar als bedrijf kom je PXPRO regelmatig tegen in magazines en reclameuitingen.
autofotografie limburg radrema
Reclame voor Mazda garage Radrema.

Uniek zijn is helemaal hot! Dat dacht Roy van Radrema ook en liet een “New York Cab” bouwen speciaal voor zijn klanten die hun auto laten repareren bij hem. Met de haal en breng service heeft hij iets unieks dat geen andere Mazda garage heeft.

50jaarHKCHony-9152-1024x684
Obstaclecourse met  Land Rover Experience.

Met de auto door de drek, Maak hem zo smerig als je maar wilt! Want daar draait het om bij Land Rover. Geen berg is teveel met het speciale ophangingsysteem. Moeiteloos kun je door modderpoelen begeven zonder dat je natte voeten krijgt. Landrover Experience in kerkdriel is een expert in het uitleggen waarom dit uw nieuwe auto moet zijn.

autoafter-1024x684
Ford Focus RSIII

Alleen bij het starten van de autos vliegen de haren op je armen overeind. Je kijkt om je heen en je weet dat je plezier gaat hebben. Wij gaan onderweg naar Zutendaal om deze ongelofelijk snelle jongen vast te leggen daar waar het eigenlijk niet mag. Een oude landingsstrip van een voormalige militaire basis…

So What’s next?

GA VRIJBLIJVEND HET GESPREK AAN MET DEZE AUTOFOTOGRAAF

Geef mij een lekker kopje koffie en laat mij je overtuigen van mijn kunnen. Mocht mijn website nog niet voldoende informatie gegeven hebben, laten we onze hersenen breken over wat voor u het beste werkt als het gaat om beeldspraak en een visuele voorsprong op dat van uw concurenten.
PXPRO laat graag zien wie we al voor de camera hebben gehad.

Magazines, autodealers, transport, infra ze komen allemaal aan bod. Hier is een kleine selectie van mijn vaste klanten en opdrachtgunners.