Wat zijn de tarieven van bedrijfsfotografie? Een vraag die PXPRO regelmatig krijgt. Het is lastig om precies te vertellen wat de globale prijzen van bedrijfsfotografie precies zijn. Dat komt omdat de prijzen of tarieven afhankelijk zijn van een paar factoren. Fotografie blijft meestal maatwerk. Na het lezen van het volgende krijg je toch een beetje een idee over de tarieven die PXPRO hanteert.

Bedrijfsfotografie is afhankelijk van het uurtarief

De bedrijfsfotografie prijzen of tarieven worden aan hand van de uren berekend. Het standaard uurtarief is tussen de €65,- en €85,- per uur, excl BTW. Hiervan worden altijd 2 uren in rekening gebracht. 1 uur fotograferen op locatie, een uur voor het bewerken van de foto’s via fotobewerkingsprogramma’s. De hoogte van het uurarief van PXPRO is afhankelijk van de opdracht. Bijvoorbeeld de omvang, duur en of u een vaste klant van ons bent. De uiteindelijke vraag is dus eigenlijk; Hoeveel tijd gaat uw fotografie opdracht in beslag nemen? Op deze manier kunt u zelf beslissen of een uurtarief beter bij u past. Of dat een dagdeel een voordeligere optie is.

Bedrijfsfotografie: kosten besparen

Bent u een terugkerende klant en uw combineert meerdere soorten fotografie? Dan krijgt u uiteraard korting. Bijvoorbeeld als u een garage bent van een bekend automerk dan kunt u naast autofotografie ook een bedrijfsreportage aanvragen. U betaald dan geen hoogtarief maar het lage tarief inclusief combinatiekorting. Omdat het gaat om meerdere opdrachten op de zelfde locatie kan er gekort worden op bijvoorbeeld reistijd, reiskosten, voorbereiding ( kenmerken van het voertuig of bedrijf ) en nabewerkingstijd. Natuurlijk willen we u stimuleren om meer diensten bij ons af te nemen.

Offerte aanvragen

U bent aangekomen bij de prijzen van PXPRO. Dat betekent dat u de beelden van ons vindt passen bij uw stijl en dat u op zoek bent naar het kostenplaatje. Wij helpen u graag aan het passend maken van beeldcommunicatie binnen uw bedrijf en willen hier graag over discussieren onder het genot van een kop koffie. Fotografie blijft grotendeels een stuk maatwerk. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. U kunt hiervoor onze email gebruiken of ons contactformulier

Liever persoonlijk contact? U kunt ons ook gewoon bellen voor een real-time prijsindicatie: 06-40101380. Hopelijk zie ik u snel!

Niet gevonden wat u zocht?PXPRO kan zoveel meer dan wat er op de website te zien is!
Laat uw e-mail of telefoonnummer achter, dan kan ik u meer vertellen over de krachten van PXPRO. En zorg ik dat u een bericht krijgt of dat u door mij wordt gebeld.