Bedrijfsfotografie tarieven en prijzen | Pxpro Bedrijfsfotografie

Wat zijn de tarieven van mijn bedrijfsfotografie? Een vraag die PXPRO regelmatig krijgt. Het is lastig om precies te vertellen wat de globale prijzen van bedrijfsfotografie precies zijn. Dat komt omdat de prijzen of tarieven afhankelijk zijn van een paar factoren. Fotografie blijft meestal maatwerk. Na het lezen vandeze pagina krijg je toch een beetje een idee over de tarieven die PXPRO hanteert en waarom.

Bedrijfsfotografie kosten zijn afhankelijk van het uurtarief.

De prijzen van PXPRO worden berekend op het aantal te draaien uren en het aantal opdrachten. Het standaard uurtarief voor bedrijfsfotografie op locatie is bij PXPRO €85,- per uur, excl. BTW. Er worden altijd 2 uren in rekening gebracht. 1 uur voor het fotograferen op locatie en een uur voor het bewerken en retoucheren van geschoten beelden via fotobewerkingsprogramma’s. De hoogte van het uurarief is afhankelijk van de opdracht. Bijvoorbeeld de omvang, duur en of u een vaste klant van ons bent. De uiteindelijke vraag is dus eigenlijk; hoeveel tijd gaat uw fotografieopdracht in beslag nemen? Op deze manier kunt u zelf beslissen of een uurtarief beter bij u past. Of dat een dagdeel een voordeligere optie is.

Bedrijfsfotografie: kosten besparen

Bent u een terugkerende klant en u combineert meerdere soorten fotografie? Dan krijgt u uiteraard korting. Bijvoorbeeld als u een garage bent van een bekend automerk dan kunt u naast autofotografie ook een bedrijfsreportage aanvragen. U betaalt dan geen hoogtarief, maar het lage tarief. Omdat het gaat om meerdere opdrachten op dezelfde locatie kan er gekort worden op bijvoorbeeld reistijd, reiskosten, voorbereiding (kenmerken van het voertuig of bedrijf) en nabewerkingstijd. Natuurlijk willen we u stimuleren om meer diensten bij mij af te nemen.

Offerte aanvragen

U bent aangekomen bij de prijzen van PXPRO. Dat betekent dat u de beelden van ons vindt passen bij uw stijl en dat u op zoek bent naar het kostenplaatje. Wij helpen u graag aan het passend maken van beeldcommunicatie binnen uw bedrijf en willen hier graag over discussiëren onder het genot van een kop koffie. Fotografie blijft grotendeels een stuk maatwerk. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. U kunt hiervoor onze email gebruiken of ons contactformulier

Liever persoonlijk contact? U kunt mij ook gewoon bellen voor een real-time prijsindicatie: 06-40101380. Hopelijk zie ik u snel!