Drone fotografie Limburg | Luchtfotos met een drone laten maken | /!\

drone fotografie maastricht

DRONE FOTOGRAFIE in Limburg e.o.

Wil jij je website uitbreiden met creatieve shots en zo je klanten naar je toe trekken? Komt dat even goed uit!. Ik help je namelijk graag aan haarscherpe luchtfoto's die met mijn drone gemaakt kunnen worden. Dronefoto's die niet alleen gaaf uitzien van boven. Maar ook een lekker dynamisch beeld leveren, haarscherpe kwaliteit hebben en heerlijk kleurrijk op je website te zien zijn!

MAAK TELEFONISCH EEN AFSPRAAK

OF STUUR EEN EMAIL:


Wat ik voor je kan betekenen

DRONE VIDEO'S laten maken

Op zoek naar een bedrijf dat dronebeelden voor u maakt? Dan is Pxpro een goede keuze. Ik beschik over officieel geregistreerde en gecertificeerde drones voor luchtopnamen. Deze zijn bestemd voor zakelijk en commercieel gebruik. De beschikking over (eigen) drones en de certificering, heeft het gebruik van vogelperspectief in video’s voor ons een stuk toegankelijker gemaakt. Met de gyroscoop en de 4K camera zijn de beelden niet alleen stabiel, maar ook van ongekende kwaliteit. Zo behaal je maximale voordeel met het maken van drone beelden.

Daarnaast kan mijn drone's op plekken komen die moeilijk bereikbaar zijn. Met mijn Mavic Mini is het zelfs mogelijk door deuropeningen en zelfs openstaande ramen te vliegen. Terwijl zijn grotere broer zorgt voor kristalheldere foto’s.

drone fotografie keerpunt Cadier en Ceer door pxpro.nl
drone fotografie drielandenpunt door pxpro.nl

HOGE KWALITEIT LUCHTFOTO'S

Drone beelden laten maken? Een duidelijke weergave van je bedrijf, woning of bouwproject.

Een goede invalshoek, mooie kleuren en de juiste hoogte zijn belangrijke ingrediënten voor een geslaagde luchtfoto. Gelukkig weet PXPRO.nl met minimaal 10 jaar vliegervaring hier alles van. Ik maak voor jou de perfecte luchtbeelden! Luchtopnames zijn geschikt voor het in beeld brengen van bedrijven, bouwprojecten, landgoederen en huizen. En vergeet niet dat inspecties van moeilijk bereikbare plekken een heel stuk makkelijker gemaakt worden.


Waarom kiezen om drone beelden te laten maken door PXPRO?

Enkele voordelen

Er zijn veel bedrijven die gebruik maken van drones. Waarom voor ons kiezen?

Iets wat vanaf de grond moeilijk te zien is, kan een overzicht geven vanuit de lucht. ... Door het combineren van de luchtbeelden en de beelden die vanaf de grond worden genomen, krijgt je video een extra dimensie. Hierdoor wordt hij aantrekkelijk om naar te kijken.

Dit is geen gemakkelijke vraag. Omdat er nieuwe regels zijn opgestelt wat wel, en wat niet mag. Het grote voordeel is dat ik met een kleine drone kan vliegen. Waardoor sommige regels gemakkelijker zijn gemaakt. Maar het is nog altijd verboden om met een drone in een CTR-gebied (controled airspace) op te stijgen. Daarom is het raadzaam eerst te vragen of het ook is toegestaan volgens de nieuwe richtlijnen van de Rijksoverheid Daarvoor maak ik een risico analyse op genaamd SORA om alvorens te beoordelen of een dronevlucht kan, en wat er voor nodig is om dit zonder problemen uit te voeren.

Als ik ergens voor sta, dan is dat mijn klanten elke keer roepen; "WOW, wat gaaf gedaan!" Zo kun je bijvoorbeeld een beeld van jouw stad of gebouw laten zien die je nooit eerder vanuit die hoek hebt bekeken. Of film jouw bedrijfsterrein of het evenement dat jullie hebben georganiseerd. Mogelijkheden met een drone zijn eindeloos!

Elk project is anders. Dat is wat ik vaak zeg tegen mijn klanten. Maatwerk, anders heb ik geen onderscheidend vermogen. Ik hanteer een richtprijs van €85,00 per uur. Maar voor het vliegen onder een A2 certificering vraagt veel meer werk dan als ik met de kleinste drone vlieg.  Dus zal de totaalprijs ook hoger zijn. Het beste is om een offerte op te vragen omdat er enorm veel mogelijkheden bij komen kijken. Wel helemaal afgestemd op je wensen natuurlijk!.

Dat verschilt per item. Luchtfoto's zijn wat makkelijk te bewerken dan de videos. Ook het maken van timelapse met een drone vergt tijd. Ik probeer een project af te ronden tussen de drie en vijf werkdagen na de vlucht.

dronebeelden instagram
Drone pxpro kasteel

Hoe het maken van dronebeelden in zijn werk gaat.

Bij het maken van dronevideos of luchtfoto's komt aardig wat bij kijken. gemiddels zijn we voor het maken van luchtvideo's gemiddeld een 3 tot 4 weken verder voor er zicht is op aflevering.

Hieronder een voorbeeld hoe PXPRO werkt. Uiterst professioneel en dat kost soms meer tijd dan u zou verwachten.

 • null

  Week 1: Behandeling van aanvraag

  Het allerbelangrijkste als eerste! Mag ik bij jou vliegen? Is er een beperking? Zijn er mogelijke objecten en hoeveel gevaar is er? Dit alles wordt in een SORA omschreven. Een risicoanalyse dat beschrijft waarom ik met een drone vlieg. En hoe ik dit het beste kan doen, zonder een risico te vormen voor niets vermoedende mensen. Ook hoort hier een logboek bij en eventuele afbakening van het werkterrein. Genoeg uitzoek werk dus!

 • null

  Week 1: Brainstorm sessie

  Ik ben echt een creatieveling. Ik denk erg graag uit het bekende doosje. Nieuw inspirerend beeldmateriaal maken is wat ik het liefste doe. Samen ideeën bedenken doen we in een brainstormsessie. Daarin noteren we uw wensen en de daarbij passende ideeën. En worden deze in een script bewerkt.

 • null

  Week 2: opnamen

  Na groen licht van alle betrokken partijen van ons vooronderzoek, gaan we over tot de daadwerkelijke opnamen. Het weer is goed, alle omstandigheden zijn perfect om de drone te laten vliegen. Na de laatste checks die ik verplicht moet uitvoeren, gaan we de lucht in. Terwijl de drone eenvoudig manoeuvreert, zorg ik tevens voor de mooie camerabeelden. Indien noodzakelijk kan een collega fungeren als waarnemer. U kunt live meekijken op een scherm terwijl ik de vlucht maak, zo kun je eventueel nog wensen direct aangeven. U bent de regisseur op de set!

 • Week 3: Montage

  We hebben alles in huis voor een geweldige eindmontage. De ruwe beelden worden naar mijn PC verstuurd. Samen met jou bepalen we de montage. In deze fase kunt u nog uw muziekstijl doorgeven en welke soort beelden de voorkeur geven. De eindmontage wordt daarna in elkaar gezet.

 • Week 4: Beoordeling en oplevering

  Het mooiste moment is aangebroken, de oplevering van de film. Genieten van de opgeleverde beelden. Tijdens deze beoordeling wordt onze productie aan u getoond en kunnen kleine veranderingen nog worden doorgegeven voor het eindproduct. Bij wederzijds goedkeuring wordt het eindproduct aan u geleverd via Wetransfer.

multicopter-1873532_1280

Een paar reviews

Openheid en transparantie dat is enorm belangrijk. Zo ook in de reviews. Hier een paar recente reviews die ik heb mogen ontvangen.

PXPRO CINEMA

Timelapse beelden met een drone maken

Met maar liefst 90 minuten vliegtijd is de kleine drone in onze vloot uitermate geschikt om timelapse beelden te schieten vanuit de lucht, vanuit elke hoek!


PXBLOG

Tips, tricks en behind the scenes

Handige weetjes, nieuwste technieken en foto's van achter de schermen. Je leest het hier op mijn PXlog

En nog meer...