Drone video laten maken | Licenced to fly | A1/A3 SUB – A2 OPEN CATEGORY

Professioneel, ervaren en gelicenceerde drone operator.

Wil jij jouw geïnteresseerde klant ondersteboven blazen met creatieve shots? Komt dat even goed uit. Ik help je namelijk graag aan drone video's die niet alleen gaaf uitzien van boven. Maar ook een lekker dynamisch beeld leveren.

bedrijfsfotografie dronebeelden limburg

Wil je drone video’s laten maken?

Wat voor video of foto je ook maakt, als je de hoogte in gaat ziet het er meteen nog aantrekkelijker uit. Daarnaast kan mijn drone daar komen die moeilijk bereikbaar zijn. Met mijn Mavic Mini is het zelfs mogelijk door hekwerken te vliegen, deuropeningen en zelfs openstaande ramen. Terwijl zijn grotere broer zorgt voor kristalheldere foto’s.

Luchtfoto laten maken? Een duidelijke weergave van je bedrijf, woning of bouwproject.

Een goede invalshoek, helder opvallend licht en de juiste hoogte zijn belangrijke ingrediënten voor een geslaagde luchtfoto. Gelukkig weten onze ervaren luchtfotografen hier alles van. Wij maken voor jou de perfecte luchtfoto! Luchtopnames zijn geschikt voor het in beeld brengen van bedrijven, bouwprojecten, landgoederen en huizen.

external
external
external
external
external
external

Nieuwe regelgeving voor drones (2021)

SUB A1/A3 + OPEN A2

Het liefst willen we overal beelden van kunnen maken. Toch is PXPRO gelimiteerd aan de regels die geldig zijn in alle EU-lidstaten. Dit betekent dat ik op bepaalde plekken niet mag opstijgen, of dat het niet toegestaan is vanwege de omringende gebouwen. PXPRO vliegt  uitsluitend alleen op plekken waar het mag en met de juiste apparatuur. Bij tijdig aanvragen voor een vlucht binnen het CTR of bijvoorbeeld een industriegebied/ aaneengesloten bebouwing kan er toestemming worden aangevraagd via het LVNL door middel van SORA ( Specific Operations Risk Assessment)

Gelicendeerd drone piloot volgens de nieuwe regels (2021)

PXPRO is officieel “licensed to fly”! Ik mag met mijn drones vliegen volgens de regelgeving in de subcatagorie A1/A3 en open categorie A2. Doe de aanvraag wel ruim van te voren, gezien ik een pre-flight check moet doen om te kijken of je aanvraag aan de regelgeving voldoet en of er eventueel andere mogelijkheden zijn.
regelgeving drones

Wat zeggen mijn klanten over de kwaliteit van PXPRO Bedrijfsfotografie?

Op Google staat PXPRO goed aangeschreven met gemiddeld 5 sterren op 21 reviews. Hoge kwaliteit, Goede serves en duidelijke communicatie!

NIEUWS & INFORMATIE

Recent Blog Posts

Ideeen, hersenspinsels, behind the scenes, tips en tricks. Je kan ze hier vinden. Wil je een gastblog schrijven over fotografie of een onderwerp dat past op mijn pagina? Neem dan contact op via [email protected]