Drone Fotograaf Limburg

DRONE VIDEO LATEN MAKEN

Gecertificeerd, professioneel en ervaren drone operators.

Op zoek naar een bedrijf dat dronebeelden voor u maakt? Dan is Pxpro een goede keuze. Pxpro werkt nauw samen met Flyflex en beschikt over officieel geregistreerde en gecertificeerde drones voor luchtopnamen. Deze zijn bestemd voor zakelijk en commercieel gebruik. De beschikking over (eigen) drones en de certificering van onze drone piloot, heeft het gebruik van vogelperspectief in video’s voor ons een stuk toegankelijker gemaakt. Met de gyroscoop en de 4K camera zijn de beelden niet alleen stabiel, maar ook van ongekende kwaliteit. Omdat wij met een vaste gelicenseerde dronepilioot werken en Pxpro de camera bestuurd, heb je gegarandeerd ongekend beeldmateriaal. Naast dat deze beelden soepeler zijn, is het ook nog een heel stuk veiliger dan als een drone piloot naast de drone ook de camera moet besturen. Zo behaal je maximale voordeel met het maken van drone beelden.

INSPECTIE, OVERZICHT OF EEN IMPRESSIE.

Het ziet er nog mooier uit met dronebeelden.

Samen met Flyflex zorgen we voor prachtig materiaal. Wij zorgen ervoor dat we met onze drone een ijzersterke video maken, waarmee u opvalt bij klanten. Een drone video presenteert uw bedrijf of project met spectaculaire beelden en zorgt voor een wow-factor. Een nieuw bedrijfspand? Een kom-omleiding of wil je een overzicht van de werkzaamheden van boven? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wir schaffen das!!

Opnames met drone voor bedrijfsfilms.

Het voordeel van een video met drone is dat het spectaculaire beelden geeft. Het heeft dankzij het vogelperspectief een grotere aantrekkingskracht en maakt meer impact dan videobeelden die vanaf de grond zijn gemaakt. Een drone geeft een unieke blik op uw bedrijf, evenement of project. Ook is het mogelijk om met een drone bijzondere beelden te maken op slecht bereikbare plaatsen. Filmen met een drone is makkelijker en goedkoper dan met een helikopter en wij kunnen er binnen mee filmen. Zo brengen wij een bedrijfspand bijvoorbeeld uw productiefaciliteiten of grote voorraad in beeld.

Het proces van het maken van dronebeelden

 • Week 1: Brainstorm sessie

  Wij zijn echte creatievelingen. Zowel Alex als ik denken erg graag uit het bekende doosje. Nieuw inspirerend beeldmateriaal maken is wat we het liefste doen. Die ideeën brengen we tot in perfectie in kaart in een brainstormsessie. Daarin noteren we uw wensen en de daarbij passende ideeën.

 • Week1: Script

  Nadat we alle denkbare ideeën en scenario’s hebben bedacht gaan we over naar het volgende; een script voorbereiden. Hoe wordt het project of object in beeld gebracht? Wat zijn de aanvliegroutes en waar moeten we rekening mee houden? Niet geheel onbelangrijk; past het allemaal binnen de wettelijke regelgeving onder een ROC-Light? Al deze vragen worden beantwoord in een draaiboek.

 • Week 2: Opnamen

  Het weer is goed, alle omstandigheden zijn perfect om de drone te laten vliegen. Na de laatste checks die we verplicht moeten uitvoeren gaan we de lucht in. Terwijl Alex de drone eenvoudig manoeuvreert, zorg ik voor de mooie camerabeelden. U kunt live meekijken op een scherm terwijl wij de vlucht maken, zo kunt u uw wensen direct aangeven. U bent de regisseur op de set!

 • Week 3: Montage

  We hebben alles in huis voor een geweldige eindmontage. De ruwe beelden worden naar Dylan verstuurd. Samen met Chef Video regelen we de montage. In deze fase kunt u nog uw muziekstijl doorgeven en welke soort beelden de voorkeur geven. De eindmontage wordt dan in elkaar gezet.

 • Week 4: beoordeling en oplevering

  Het mooiste moment is aangebroken, de oplevering van de film. Genieten van de opgeleverde beelden. Tijdens deze beoordeling wordt onze productie aan u getoond en kunnen kleine veranderingen nog worden doorgegeven voor het eindproduct. Bij wederzijds goedkeuring wordt het eindproduct aan u geleverd via Wetransfer.

Het vliegen met drones wordt in Nederland gelijkgesteld aan al het andere luchtvaartverkeer, met de bijkomende veiligheidseisen en regelgeving. PXPRO & Flyflex beschikken over een ROC-light beschikking van de Inspectie Leefomgeving en Transport. Dat wil zeggen dat wij commerciële RPAS vluchten uit mogen voeren in Nederland met toestellen tot 4 kilogram. Onze drone staat ingeschreven in het luchtvaartregister onder PH-registratie PH-3CQ en zijn verzekerd voor derden-aansprakelijkheid tot een bedrag van € 1.000.000,-.