Over.

Portret fotografie Maastricht

Ik ben een fotograaf die in het mooie heuvelachtige Limburg woont, in het sjunne Kirchroa. Eigenlijk fotografeer ik al sinds ik een jaar of 12 was. Mijn opa had een oude camera die ik af en toe stiekem mee pakte om foto´s te maken. Mijn specialisatie zit in de bedrijfsfotografie en fotograferen met een drone. U kunt mijn creatieve uitspattingen vinden op diverse social media kanalen.

Ik ben een creatieveling, een visueel denker. Vroeger liep ik niet met de meute mee. Daar ben ik eigenlijk niet mee gestopt. Het blijft leuk om op een hele andere manier dan gebruikelijk te fotograferen. Ideeën uitproberen die nog nooit gedaan zijn. Nieuwe invalshoeken, nieuwe technieken, alles voor originaliteit. Immers wil ik als bedrijf dat ik wordt herkend aan de stijl die ik hanteer. Daarom heb ik zelf deze website vormgegeven en gebouwd. Anders dan dat anderen het doen.

Mijn werk als fotograaf is lekker uiteenlopend. De ene dag zit ik in een auto die ouder is als u en ik samen, en de dag erna loop ik over vers gedraaid asfalt en snuif ik de teerlucht op terwijl ik bezig ben met het materieel en de werkzaamheden vast te leggen op de weg. Daar hou ik gewoon van. De ene dag de handen vies maken en de andere dag in een pak gehesen omdat ik een 5 sterren restaurant ga fotograferen. Ik hou van mijn werk en dat zie je dan ook in het resultaat. Ik stop pas met mijn klus als niet alleen u, maar ik zelf ook tevreden ben. De combinatie van creativiteit aan een zijde en het streven naar perfectie aan de andere zorgt ervoor dat geen idee te gek klinkt. Unieke standpunten, en constant nieuwe technieken uitproberen zorgen voor een afwisseling van mijn werk.

Bedrijfsfotografie Aertssen kalender 2020

Bedrijfsfotografie voor jaarkalender Aertssen Group

0
+

Aantal jaren

0
+

Blije klanten

0
+

Foto's geschoten

0
+

Aantal boxen gegeven 👊

Laten we koffie pakken!

Zoals al eerder gezegd is mijn fotowerk divers. Ik heb verschillende fotografische specialisaties. De meest bekende waar mijn klanten mij van kennen is toch wel als bedrijfsfotograaf en fotograferen met een drone. Op mijn website heb ik een paar voorbeelden laten zien waar het resultaat zichtbaar is. Als dit niet overtuigt, dan zit er nog één optie op. Samen koffie drinken!