Over.

Maickel Althuizen

Fotograaf in Maastricht Limburg

Ik ben een fotograaf die in het mooie heuvelachtige Limburg woont, in het dorpje Borgharen. Dit ligt in de gemeente Maastricht buiten de stad. Eigenlijk fotografeer ik al sinds ik een jaar of 12 was. Mijn opa had een oude camera die ik af en toe stiekem mee pakte om foto´s te maken. Mijn specialisatie zit in de bedrijfsfotografie en autofotografie. U kunt mijn creatieve uitspattingen vinden op Instagram, Facebook, Linkedin en Twitter.

Creatieveling

Ik ben een creatieveling, een visueel denker. Vroeger liep ik niet met de meute mee. Daar ben ik eigenlijk niet mee gestopt. Het blijft leuk om op een hele andere manier dan gebruikelijk te fotograferen. Ideeën uitproberen die nog nooit gedaan zijn. Nieuwe invalshoeken, nieuwe technieken, alles voor originaliteit. Immers wil ik als bedrijf dat ik wordt herkend aan de stijl die ik hanteer. Daarom heb ik zelf deze website vormgegeven en gebouwd. Anders dan dat anderen het doen.

Alles voor het eindresultaat

Mijn werk als fotograaf is lekker uiteenlopend. De ene dag zit ik in een auto die ouder is als u en ik samen, en de dag erna loop ik over vers gedraaid asfalt en snuif ik de teerlucht op terwijl ik bezig ben met het materieel en de werkzaamheden vast te leggen op de weg. Daar hou ik gewoon van. De ene dag de handen vies maken en de andere dag in een pak gehesen omdat ik een 5 sterren restaurant ga fotograferen. Ik hou van mijn werk en dat zie je dan ook in het resultaat. Ik stop pas met mijn klus als niet alleen u, maar ik zelf ook tevreden ben. De combinatie van creativiteit aan een zijde en het streven naar perfectie aan de andere zorgt ervoor dat geen idee te gek klinkt. Unieke standpunten, en constant nieuwe technieken uitproberen zorgen voor een afwisseling van mijn werk.

Mijn ervaringen.

Zoals al eerder gezegd is mijn werk divers. Ik heb verschillende specialisaties. De meest bekende waar mijn klanten mij van kennen is toch wel als bedrijfsfotograaf en autofotograaf. Hieronder heb ik een paar voorbeelden genoemd waar mijn werk te zien is. Deze referenties veranderen zo nu en dan omdat ik steeds grotere fotografie klussen krijg met een bijzondere smaak die ik jullie dan ook niet wil onthouden.

Personal Publish

Voor deze uitgeverij heb ik 3 jaar gefotografeerd. Toen ik ging verhuizen naar Maastricht kon dit helaas niet meer. Voor hun magazine Regiolokaal, Bijzonder Zwolle & Bijzonder Kampen heb ik voornamelijk bedrijfsportretten gemaakt, advertorials en interieurfotografie verzorgd. Je kan deze beelden vinden in de jaargangen 2015, 2016 & 2017

Aertssen N.V. Stabroek, Belgie

Een klant die steeds terug blijft komen vanwege mijn manier van fotograferen. Het begon op Linkedin bij het plaatsen van een foto die ik graag wilde maken. Ik werd dezelfde dag nog gebeld of ik interesse had om een foto te maken van een speciaal transport net over de grens. Aertssen was zo tevreden over het geleverde werk dat ik nu op de dag van vandaag nog steeds fotografeer voor dit bedrijf.

Jaguar en Landrover van Mossel

Autofotografie, magazines en reclamewerken. Voor deze dealer heb ik de Jaguar XE, Epace en de Land Rover Discovery mogen fotograferen.

Ford Wensink

Ik herinner me het nog als de dag van gisteren waarbij ik 3 dagen de Ford Focus RS3 mocht fotograferen. Een bijzondere occassion die na deze 3 daagse sessie de week erop verkocht is. De eigenaar is heeft een boek ontvangen met daarin mijn foto’s.


Laten we samenwerken!
[email protected]