CONTENT ABONNEMENT

Hypes komen en gaan, beweegt u mee?

Het maken van goede foto’s speelt een grote rol bij de groei van uw bedrijf. De wereld van digitale media groeit enorm en veranderd continue. Daar wilt u ook in meegaan. Foto’s die aantrekkelijk zijn voor uw website of social media zijn enorm belangrijk. Ook al is uw marketingstrategie nog zo sterk omgeschreven en bepaald. Zonder de juiste fotografie wordt de juiste doelgroep niet aangesproken.

*Benieuwd naar de tarieven? Scroll dan door naar beneden..

BLIJF NIET STILSTAAN EN BEWEEG MEE

Content voor het hele jaar, zomer, winter, herfst. Denk vooruit.

Wilt u het hele jaar consistent en passende beelden met waardevolle content delen aan uw klanten? Met mijn content abonnement heeft u altijd goede foto’s voor de professionele uitstraling van u en uw bedrijf. Het hele jaar kant u uit uw persoonlijke beeldbank foto’s kiezen die passen bij het moment van het jaar. Ongeacht of dit in de lente of winter is. Én u kunt kiezen uit foto’s die weergeven waar u op dat moment staat in uw bedrijf en wat uw klanten wilt vertellen en brengen. Want als u groeit, groeit uw bedrijf met u mee.

Effectieve content

Goede content is voor iedere organisatie anders. De een wil vooral content die online zichtbaarheid en vindbaarheid realiseert, de ander wil sitebezoekers juist overtuigen van de aanwezige expertise of voordelen. Vaak moet goede content beide doen en met onze content abonnementen spelen we in op die wens. Een abonnement is ideaal voor de ondernemer die consistent beelden en content wil delen op social media en vernieuwend wil blijven. Voor de ondernemer die het belangrijk vindt om de juiste sfeer weer te geven op elk moment van het jaar. Voor de ondernemer die in 4 dagen vernieuwend beeldmateriaal heeft voor het hele jaar.

Aertssen Molen transport Haven Antwerp- - Copy
VIA DE WEG, OP HET WATER OF OP HET SPOOR

Op zoek naar professionele transport fotografie? Ik help je graag op weg! Ik zorg voor het optimale beeld voor uw bedrijf. Stockfotografie is uit, gepersonaliseerd beeld is in. De juiste content zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, het is bewezen dat mensen eerder doorklikken.

Fotograaf infra voor TubexBV door PXPROnl
HET ZWARTE GOUD

Nederland heeft met een dichtheid van ongeveer 57,5 kilometer autosnelweg per 1000 km² de grootste autosnelwegdichtheid van de Europese Unie. En met de groeiende aantal inwoners is het niet gek dat hier dagelijks nog wat kilometers bijkomt. Niet te spreken van dagelijks onderhoud. PXPRO kan hier prima uit de voeten en weet precies welken wegen er bewandeld moeten worden om deze tak van sport perfect vast te leggen.

fotograaf voor Aertssen Antwerpen
Graaf kuilen of verzet bergen

Grote graafmachines, bulldozers en voorbereiders zorgen voor het begin der bouw. Of het gaat om het uitgraven van fundering of het voorbereidend werk voor het aanleggen van wegen, kanalen of bruggen. Deze verplaatsers van grote aantallen mag niet ontbreken in de wereld van de infra. Ook hier zorgt PXPRO van heldere beeldcommunicatie met strakke vormgeving en een duidelijk beeld van project en omgeving.

Hoe gaat PXPRO te werk?

 • Brainstormsessie

  Pxpro wilt weten wie u bent, wat uw bedrijf inhoudt en hoe u zich wilt presenteren tegenover uw klanten. We gaan diep in op de marketingstrategie. Wat wilt u bereiken? Wat is uw doelgroep? Ook maken we een schema waarin we kunnen zien welke ideeen het beste zijn en wanneer. Een uitgebreid kenismakingsgesprek waarin u mij uw wensen verteld en we onze creative sectie van ons brein overuren laten maken. Voor deze sessie moet u ruim de tijd nemen.

 • Content fotoshoot

  YES! u mag voor de camera staan! Voor de meeste ondernemers een flinke uitdaging. We gaan samen foto’s maken voor de optimale zichtbaarheid van u en uw bedrijf. Tijdens de bedrijfsreportage zal ik u helpen met poseren (zo min mogelijk! Want we willen juist de binding tussen u en de klant optimaal benutten. Op deze manier creëren we samen de perfecte fotoserie en doe ik er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Hoe meer je voor de camera staat, hoe leuker het wordt!

 • Post processing

  Dan is het tijd voor het laatste deel, daar waar het verschil nog meer gemaakt kan worden. Het editen. Een tijdrovende taak om alle fotos naar uw wensen aan te passen en creativiteit geen grenzen kent. Zo kunnen de foto’s worden bijgesneden, kan ik uw auto digitaal van reclame voorzien en zelfs op de maan lanceren als u dat zou willen. In post process kunnen alle aspecten van de gemaakte beelden nog eens haarfijn aangepast worden.

 • Eindresultaat en ontvangst

  Het mooiste moment is aangebroken! De oplevering van het geschoten materiaal! Na 5 tot 7 werkdagen krijgt u van mij een afgeschermde loginomgeving waar u een jaar lang het geschoten materiaal kan bekijken en downloaden. In deze omgeving staat ook een document met daarin de gebruikersvoorwaarden en de op u toegespitste licentie die we samen hebben afgesproken. Alle afbeeldingen zijn dan ook gelijk aangepast op uw SEO wensen en formaten

Content abonnement - Kwartaal (4x)

Investering: € 2500,- excl btw. De investering in dit pakket per keer is € 695,- excl. btw (totaal €2790,-). Je totale voordeel is € 290,- excl. btw. Het is mogelijk om in delen te betalen.
 • Uitgebreide bedrijfsreportage op een afgesproken locaties
 • Voorbereidend brainstormsessie van minimaal 60 minuten
 • Beeldcollectie in hoge resolutie (voor drukwerk 300dpi)
 • web-ready foto’s inclusief naam voor SEO-doeleinden.
 • Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking
 • Promotie in mijn online netwerk (indien gewenst)
 • Gebruikerslicentie

Content abonnement - Tretaal (3x)

Investering: € 1885,- excl btw. De investering in dit pakket per keer is € 695 excl. btw (totaal € 2085,-). Je totale voordeel is € 190,- excl. btw. Het is mogelijk om in delen te betalen.
 • Uitgebreide bedrijfsreportage op een afgesproken locaties
 • Voorbereidend brainstormsessie van 60 minuten
 • Beeldcollectie in hoge resolutie (voor drukwerk 300dpi)
 • web-ready foto’s inclusief naam voor SEO-doeleinden.
 • Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking
 • Promotie in mijn online netwerk (indien gewenst)
 • Gebruikerslicentie