Infra fotografie | bouwfoto’s laten maken |

Dé specialist voor infra fotografie

INFRA FOTOGRAFIE BRENGT UW BEDRIJF IN BEWEGING

Mens en machine maken samen iets moois of maken het met de grond gelijk.

De infrastructuur in Nederland: daar zijn we trots op! Met enorm enthousiasme fotografeert PXPRO in deze sector, waar gewerkt wordt met grote machines op de meest indrukwekkende en uitdagende locaties. Dit vereist ook een neus en oog voor veiligheid. Weten wat er om je heen gebeurt. Infra fotografie is een vak apart, de fotograaf moet het doen met de omstandigheden die er zijn, lettend op de veiligheid. Een uitdagende taak om op deze manier de kern van het product of dienst weer te geven.

ALS DE SPECIALIST IN DE INFRA FOTOGRAFIE

Het blijft geweldig, de bouw en infra. Deze wereld is letterlijk en figuurlijk continue in beweging. Nieuwe technieken, duurzaam en milieubewust. Het vereist ook een waakzaam oog. Gevaar loert overal. Nog een rede om PXPRO als jouw infrafotograaf in te huren. Ik ben voorzien van eigen PBM en heb een VCA certificaat in de pocket.

PXPRO hanteert een creatieve stijl die er voor zorgt dat opvallen geen probleem meer is.

Beleving staat voorop. Uw potenciele klant moet het product of dienst kunnen zien, verbeelden en ervaren als ze naar uw foto’s kijken. Naast uw product of dienst is de persoon er achter net zo belangrijk. Ik leg de nadruk op de meest aantrekkelijke facetten van iemands uitstraling en maak gebruik van de sfeer op de werkvloer. Dit doe ik onder andere door bijvoorbeeld gebruik te maken van natuurlijk licht of studioverlichting. Door jarenlange ervaring weet PXPRO dit perfect vorm te geven en zorgt dat uw bedrijf zich hierdoor onderscheidt.

Aertssen Molen transport Haven Antwerp- - Copy
VIA DE WEG, OP HET WATER OF OP HET SPOOR

Op zoek naar professionele transport fotografie? Ik help je graag op weg! Ik zorg voor het optimale beeld voor uw bedrijf. Stockfotografie is uit, gepersonaliseerd beeld is in. De juiste content zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, het is bewezen dat mensen eerder doorklikken.

Fotograaf infra voor TubexBV door PXPROnl
HET ZWARTE GOUD

Nederland heeft met een dichtheid van ongeveer 57,5 kilometer autosnelweg per 1000 km² de grootste autosnelwegdichtheid van de Europese Unie. En met de groeiende aantal inwoners is het niet gek dat hier dagelijks nog wat kilometers bijkomt. Niet te spreken van dagelijks onderhoud. PXPRO kan hier prima uit de voeten en weet precies welken wegen er bewandeld moeten worden om deze tak van sport perfect vast te leggen.

fotograaf voor Aertssen Antwerpen
Graaf kuilen of verzet bergen

Grote graafmachines, bulldozers en voorbereiders zorgen voor het begin der bouw. Of het gaat om het uitgraven van fundering of het voorbereidend werk voor het aanleggen van wegen, kanalen of bruggen. Deze verplaatsers van grote aantallen mag niet ontbreken in de wereld van de infra. Ook hier zorgt PXPRO van heldere beeldcommunicatie met strakke vormgeving en een duidelijk beeld van project en omgeving.

ERVAAR OOK DE PRO VAN PXPRO

GA VRIJBLIJVEND HET GESPREK AAN MET DEZE FOTOGRAAF

Bent u al nieuwschierig naar mijn fotografische kunsten? Laten we dan onze hersenen breken over wat voor u het beste werkt als het gaat om visuele content. Bij PXPRO is service het belangrijkste en vragen staat vrij. Daarom is het kenningsmakingsgesprek he-le-maal GRATIS! Op een kop koffie na dan.

PXPRO in magazines

PXPRO maakt mooie dingen! Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak en bijna 5 jaar als bedrijf kom je PXPRO regelmatig tegen in magazines en reclameuitingen.