Luchtfoto drone limburg

Luchtfoto met een drone in Limburg

Luchtfoto’s laten maken met een drone. Wat zijn de mogelijkheden?

Een goede invalshoek, helder opvallend licht en de juiste hoogte zijn belangrijke ingrediënten voor een geslaagde luchtfoto. Gelukkig weet ik hier alles van. Ik maak voor jou de perfecte luchtfoto! Luchtopnames zijn geschikt voor het in beeld brengen van bedrijven, bouwprojecten, landgoederen en huizen. Maar ook het inspecteren van zonnepanelen, windturbines en andere installaties op hoogte waar je niet zomaar kan komen.

Luchtfoto laten maken met een drone

Heb je wel eens gedacht om jouw klanten en bezoekers beelden van jouw bedrijf of product vanuit een heel ander perspectief te laten zien? Denk dan ook eens aan het laten maken van luchtfoto’s door PXPRO.nl Vanuit de lucht kan een drone uw bedrijf of product van een compleet andere kant belichten. Soms kan de ligging van een koophuis bijvoorbeeld de doorslag geven om het huis wel of niet te kopen.

Professioneel, ervaren en gelicenceerde drone operator.

PXPRO is opgeleid en gecertificeerd om overal te kunnen en mogen vliegen, uitgezonderd in CTR gebieden. CTR gebieden zijn gebieden waarbij communicatie met de luchtverkeersleiding verplicht en je een speciale opleiding moet volgen. Deze opleiding (STS/PDRA/SORA) gaan we volgens onze planning in 2023 behalen. Tot die tijd zijn we gelimiteerd aan gebieden die toegankelijk zijn voor A1/A3 en A2 opengestelde gebieden. Wil jij droneopnames laten maken door PXPRO en wil je weten of ik je kan helpen? Stuur een bericht zodat we meteen kunnen kijken of we mogen vliegen met de drone. Wil je meer weten over de regelgeving? Kijk dan op de website van de overheid voor meer informatie.

10 JAAR ERVARING IN HET MAKEN VAN LUCHTBEELDEN

Een greep uit de klanten waarmee PXPRO.nl mooie content heeft gemaakt.

Het doel van luchtfoto's maken met een drone is het overzichtelijk krijgen van uw bedrijf of product. Foto's van een evenement of van een hagelnieuw pand vanuit de lucht geeft een compleet nieuwe dimensie. Mijn missie is jullie verbazen met mijn mooi werk.

BEDRIJFSPRESENTATIE

Wil je jouw bedrijf op een unieke manier presenteren? Kies voor drone opnamen van zowel de binnen- als de buitenkant van jouw locatie.

GEMEENTE EN PROVINCIE

Kunstwerken, monumenten of een evenement misschien? Met foto’s gemaakt door een drone ziet het er een stuk overzichtelijker uit.

OVERHEID

Moeilijk begaanbare plekken of gevaarlijke situaties vragen om een unmanned inspectie met een drone. PXPRO.nl kan met een drone de situatie vanaf de grond in beeld brengen.

VASTGOED

Als je alles wilt laten zien van je huis dat te koop staat, probeer dan eens om een unieke luchtfoto van je huis te maken met een drone. Soms kan de ligging van een huis de doorslag geven of een huis wel of niet verkocht wordt.