Wilt u ook opvallen met bedrijfsfotografie? ⋆ PXPRO Bedrijfsfotografie
Posted on / by admin / in Uncategorized

Opvallen met bedrijfsfotografie van PXPRO.nl

OPVALLEN

met bedrijfs

fotografie

van PXPRO

Wel eens gedacht aan een bedrijfsreportage? Hierbij worden een paar belangrijke aspecten aangepakt om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Vooral gebruik maken van beeldspraak is een van mijn favoriete onderdelen. Wilt u opvallen in deze snelle wereld dan kan ik u helpen!

opvallen met bedrijfsfotografie van pxpro

Zichtbaarheid is belangrijk in deze steeds sneller wordende digitale wereld. Uw klant wil graag zien met wie hij zaken doet. Veel bedrijven maken gebruik van stockfoto’s maar deze geven hiervan geen persoonlijk beeld. Uit onderzoek is gebleken dat een potentiele klant eerder contact met u opneemt als de foto’s passen bij zijn verwachtingen. Dat wekt namelijk vertrouwen.

In dit voorbeeld gebruik ik Hallmans Vastgoed. Deze onderneming neemt bouwinspecties en andere belangrijke punten ter overweging voordat u een huis koopt, uit handen. Zo voorkomt u dat u een kat in de zak koopt en dus veel duurder uit bent dan in eerste instantie gedacht. Voor eigenaresse Haydee heb ik een serie foto’s gemaakt waarbij te zien is dat ze geen huizen verkoopt maar kijkt naar wat er mis is, of juist niet. Haydee gaat dus op zoek naar een geschikt huis voor u.

In plaats van een standaard statige profielfoto waarbij ik haar voor een muur zet, portretteer ik haar tijdens haar werk. Ze is bezig met haar passie! Die straalt er namelijk vanaf! Daarbij maak ik graag gebruik van kleuren en sfeerlicht die aanwezig zijn.

portretfotografie Haydee van Geene

Een bedrijfsreportage zet alle basiskenmerken en ethiek om in beeld. Dit kan op twee manieren; van een afstand zoals velen dit doen, óf juist met u als klant meedenken. De laatste is mijn manier, ik ben namelijk erg goed in het creatieve proces. Mijn werk herken je omdat het anders is dan anders.

Wat krijgt u als u een reportage boekt bij PXPRO

  • Speeddating intakegesprek
  • 4 Uur fotografie op locatie
  • Foto’s aangepast op kleurechtheid en gecorrigeerd
  • Selectie van alle foto’s binnen 48 uur in uw inbox
  • Hoogwaardig fotomateriaal (300dpi)

Geef een reactie