Blauwvinger Rally // 2019

  • 0
  • 9 november 2020

Portfolio Description

REPORTAGEFOTOGRAFIE // BLAUWVINGERRALLY 2020 ZWOLLE

Portfolio Details

More Information

Stichting Blauwvingerrally is in 2006 opgericht en is een initiatief van een aantal ondernemers / autoliefhebbers met het hart op de juiste plaats.
De stichting heeft als doel om voor (chronisch) zieke kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar een bijzondere, exclusieve autorit te organiseren.
Met pijn in ons hart kunnen wij de rally van 2020 niet door laten gaan. Wegens het corona virus is het organiseren van een evenement voorlopig niet meer toegestaan. Ook is het voor deze toch al kwetsbare doelgroep niet veilig en haalbaar om op onze vertrouwde wijze dit fantastische evenement neer te zetten.
Wij hopen dat wij in de eerste week van september 2021 weer dit geweldige evenement kunnen organiseren om onder het motto ‘een dag niet ziek’  de kinderen weer te kunnen laten genieten van een dag meerijden in exclusieve auto’s, zoals Ferrari’s, Porsches, Lamborghini’s, Aston Martins, Audi R8 enz. enz.
Wij streven er altijd naar om de kinderen een onuitwisbare dag te bezorgen! Denkt u dat uw kind in aanmerking komt voor deze bijzondere dag, dan kunt u uw kind aanmelden via deze site onder het kopje "Contact" of u stuurt een mailtje naar [email protected]
Uiteraard bent u van harte welkom om bij de finish aanwezig te zijn. U kunt dan de sfeer proeven van deze bijzondere dag, de blijde gezichten van de kinderen zien en tevens vele mooie, bijzondere sportauto's bewonderen. Verdere informatie hierover kunt u vinden in het dagprogramma.