Reclamefotografie voor Vulcano Advertising iov TubexBV

TUBEX B.V. – Sterke fundatie op praktisch iedere locatie

Reclamefotografie voor Tubex B.V.

Door reclamebureau Vulcano ben ik gevraagd om fotos te maken van Tubex B.V. die bezig zijn op de A73 ter hoogte van Nuth. De bedoeling is om de kleuren en werkzaamheden van de machine en locatie optimaal gebruikt worden. Omdat zij zich in de middenberm bevonden en er om hun heen veel beweging was, kon ik hun werk optimaal vastleggen door van deze beweging gebruik te maken. Een van mijn specialisaties is infrafotografie, dat is de rede dat Vulcano contact heeft gezocht met PXPRO.nl De fotos op mijn website en de unieke manier van fotograferen heeft er toe geleid dat ik deze opdracht mocht uitvoeren.

Tubex is gespecialiseerd in het aanbrengen van de gekenmerkte sterke fundatiepalen met geringe omgevingshinder op nagenoeg elke locatie.

Sinds de oprichting in 1972 heeft Tubex gewerkt vanuit de visie om de passende fundaties aan te brengen op de locaties juist daar waar de conventionele funderingsmarkt spreekt van een lastige tot zelfs praktisch onmogelijke locatie. Tubex is in de loop der jaren uitgegroeid tot een specialist en heeft de expertise om in complexe funderingsuitdagingen met passende oplossingen te komen.


Datum

22 oktober 2018

Catagorie

Marketing, branding,, reclame

Klant

Tubex BV – Werkendam