Specialisaties

Dronebeelden laten maken

Drone fotografie

Dronebeelden laten maken

The eye in the sky! Letterlijk, want deze drone fotografeert alles haarscherp en filmt alles in [4K] op een respectievelijke hoogte volgens de regels van december 2021. Daarnaast heeft PXPRO alle licenties in de open classificatie. (A1-A3/A2)

Cool! Show me more!

Reportage fotografie Laura Metaal

bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

met bedrijfsfotografie laat je klanten zien waar je bedrijf echt voor staat. Benieuwd wat ik voor jullie onderneming kan betekenen? Met dit pakket laat je door middel van de sfeervolle beelden jouw (toekomstige)klant zien wie je bent en wat je doet.

Tof! Laat me meer zien!

Timelapse fotografie Maastricht

timelapse fotografie

Timelapse video

Een van de mooiste technieken van fotograferen. Timelapse beelden waarmee u met het versnellen van tijd, het onzichtbare, zichtbaar wordt gemaakt. Mooi om bedrijfsprocessen in beeld te brengen, of de aanleg van een weg. Er zijn zoveel dingen mogelijk!

WOW! Hier moet ik meer van zien  (binnenkort)

Ondek alle specialisaties van PXPRO.

Er is nog zoveel meer te ontdekken. Ik ben continue bezig mijn vakgebied te verbreden. Door vrienden wordt ik een creatieve alleskunner genoemd. Hoe moeilijker het shot, des te meer uitdaging er voor mij is. Schroom niet om je creatiefste uitspattingen met me te delen. Wees vernieuwend, durf anders te zijn!
Fotograaf maastricht
Zakelijke portret

Ik vind het heerlijk om met mensen te werken. Iedereen heeft namelijk een eigen verhaal. Daarom maak ik bijzonder graag zakelijke portretten.  De manier waarop u zich presenteert op uw bedrijfswebsite, professionele (online) netwerken als LinkedIn wordt steeds belangrijker.

drone fotografie keerpunt Cadier en Ceer door pxpro.nl
360 graden foto vanaf de grond...

…of vanuit de lucht. Met de hoogwaardige drones in mijn PXvloot is het maken van 360 graden panoramafoto’s zo gepiept! En wilt u een 360 graden foto van uw woning, tuin of ander object. Geen probleem! Ik maak het voor u!

reportage fotografie Blauwvinger rally 2019 Zwolle
Particulieren

Ik ben er voor u! Of u CEO bent van een groot bedrijf. Of net als ik, gelukkig getrouwd, kinderen en een waslijst aan huisdieren. Daarom draai ik mijn hand ook niet om voor het maken van prachtige gezinsportretten, foto’s van huisdieren of bruiloften! Alles in de sfeer van PXPRO natuurlijk!