Posted on / by admin / in blog

Voordeur fotoshoot om de locale ondernemer te helpen.

Lieve mensen van Maastricht! Ik ben benieuwd hoe het met jullie gaat. Hopelijk gaat het met iedereen gewoon goed en is er niets aan de hand. Momenteel zit ik zelf ook thuis, net als zovelen. Zelf ben ik thuis met Ine en Menno Het gaat, naar omstandigheden, goed met ons.

Ik ben geïnspireerd door enkele fotografen van over de hele wereld om mijn diensten als fotograaf hier in mijn omgeving aan te bieden, gewoon om ook iets voor anderen te kunnen betekenen in deze gekke tijd. Ik denk dat het een positieve uitwerking zou kunnen hebben. Ik zou het leuk vinden om bedrijven in Maastricht even te zien lachen om dit ‘voordeur-moment’ dat we samen gaan beleven. Ik weet, deze foto’s zullen niet onze problemen, verdriet en angsten doen verdwijnen, maar ik hoop dat ze onze focus heel even zullen verleggen naar iets positiefs, al is het maar voor een paar minuten. En het is natuurlijk ook een herinnering voor later als deze coronatijden weer verleden tijd zijn. Daarnaast help je niet alleen mij, maar ook een lokale ondernemer van Maastricht naar jouw keuze.

Voor alle duidelijkheid: een sessie duurt niet langer dan 15 minuten. Het kan alleen buiten en ik zal ruim 1,5 meter (verder zelfs) bij jullie vandaan zijn. Er zal absoluut geen fysieke interactie zijn. Ik ben ook niet echt op zoek naar een geposeerde sessie en draag gerust de kleding die je die dag aanhebt Ik zou graag een voordeur of voorgevel fotoshoot (van een afstand natuurlijk) willen aanbieden aan iedereen die dit leuk vindt.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

We hebben afgesproken dat als je geen keuze kan maken de 10 euro naar Stichting Katimo in Roermond gaan die op het randje van de afgrond balanceren met hun kattenopvang.En dat lijkt me niet de bedoeling. De gesponsorde eurootjes worden met een screenshot en mail bevestigd, zodat de klant ziet dat de sponsoring op de juiste plek terecht komt!

Wil jij ook met deze toffe actie meedoen, dan bespreek ik graag de verder details via Whatsapp. Je kunt mij bereiken op nummer 06-40 10 13 80. Of stuur een email naar ikben@pxpro.nl. Na je sessie ontvang je van mij binnen 48 uur 2 digitale voordeurportretten om op deze tijd terug te kijken. Ik vraag je wel toestemming om een van de 2 te delen (jouw keuze) op mijn socialmedia pagina op Facebook.

Tot ziens!

Tags:
Niet gevonden wat u zocht?PXPRO kan zoveel meer dan wat er op de website te zien is!
Laat uw e-mail of telefoonnummer achter, dan kan ik u meer vertellen over de krachten van PXPRO. En zorg ik dat u een bericht krijgt of dat u door mij wordt gebeld.