Slide menu close OVER. HIGHLIGHTS PROJECTEN. FOTOGRAFIE. MEER WETEN? BOEK MIJ. PXPRO LANDING.

PXPRO PXPRO arrow_downward

Slide Als een professionele Bedrijfsfotograaf kan ik op vele manieren worden ingezet en brengt het een hoop voordelen met zich mee. Een indrukwekkende fotosessie kan op verschillende manieren worden gemaakt. Wat dacht u van een complete bedrijfsreportage of een zakelijk portret? Dit is allemaal van toegevoegde waarde aan uw onderneming. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat ervoor nodig is om een succesvolle reportage neer te zetten. Als u daar ook nog mijn enorme plezier in fotografie erbij optelt en met mij meegaat in het creatief proces dan is succes zo goed als zeker.

Slide PXPRO Het doel dat u wilt bereiken met bedrijfsfoto’s is op de eerste plaats de aandacht van de kijker trekken. De afbeeldingen moeten waardevol zijn die gelijk ook een verhaal vertellen over uw onderneming. Het belangrijkste doel is om uw kennis en kunde te verkopen door middel van de juiste afbeeldingen.

Project 1 Aertssen: People, Power & Passion to build on Aertssen N.V. is misschien wel de grootste en meest bekende bedrijf in Belgie als het gaat om bouw, infra,sloop en transport. PXPRO heeft op Linkedin contact gelegd met dit bedrijf voor portfolio doeleinden Na de eerste sessie was Aertssen zo tevreden dat de opdrachten bleven komen. Je gaat deze projecten dan ook regelmatig tegenkomen op deze website. Dit project was de tweede na de transport van dikke betonnen balken in Namen. Check Aertssen N.V. Project 2 Foodfotografie & interieurfotografie voor Ouzeri Omega Krijg je al trek bij het zien van deze foto’s?? Mooi! Want dat is de bedoeling als je zin hebt in echt grieks eten! Voor Ouzerie Omega in #Maastricht hebben we het restaurant voorzien van supertoffe platen van het eten, de inrichting en het personeel. ? Ik ben wel vaker in griekse restauranten geweest maar dit is er een die je echt niet mag missen als je de stad in gaat! De sfeer is er echt top en hier heerst echt een heerlijke gastvrije ?? mentaliteit! VISIT WEBSITE Project 3 TUBEX B.V. – Sterke fundatie op praktisch iedere locatie Door reclamebureau Vulcano ben ik gevraagd om fotos te maken van Tubex B.V. die bezig zijn op de A73 ter hoogte van Nuth. De bedoeling is om de kleuren en werkzaamheden van de machine en locatie optimaal gebruikt worden. Omdat zij zich in de middenberm bevonden en er om hun heen veel beweging was, kon ik hun werk optimaal vastleggen door van deze beweging gebruik te maken. Een van mijn specialisaties is infrafotografie, dat is de rede dat Vulcano contact heeft gezocht met PXPRO.nl De fotos op mijn website en de unieke manier van fotograferen heeft er toe geleid dat ik deze opdracht mocht uitvoeren. Check Tubex B.V. Project 4 Zakelijke portretfotografie Voor Breuls Allround zijn we aan de slag gegaan om zijn auto herstel bedrijf visueel sterk te maken. Te beginnen met zijn portretfoto. 01 02 03 04 PROJECTEN

Bedrijfsfotografie bedrijfsreportage Portret fotografie Infra fotografie Auto fotografie Bedrijfsfotografie blijft een belangrijk onderdeel van je bedrijf om je klanten te laten zien waar je bedrijf voor staat. Zichtbaar zijn is belangrijk, ook in Limburg! in 3 seconden heeft men een beeld van jouw bedrijf. Daarom hoort dit in een juiste vorm gegoten te worden. PXPRO® Bedrijfsfotografie in Limburg zorgt voor heldere beeldspraak waarbij alle kernwaarden en aspecten van je bedrijf centraal staat. En zo zorgen we voor een beter beeld dat naadloos bij je past en zetten we jouw bedrijf op de kaart! Zakelijke Portretten Bedrijfsreportage Portret fotografie Infra fotografie Auto fotografie We zijn altijd geïnteresseerd in een ander en kunnen het niet laten om een beeld te schetsen van een onbekend iemand. Zo geldt dat ook met zakelijke portretten. Deze worden binnen enkele seconden beoordeeld door ons brein. In een fractie wordt beslist of ze wel of geen zaken met je doen.

Een eerste indruk kun je niet overdoen. Maar het kan uiteindelijk wel het verschil maken of een klant contact met je op neemt of niet. Hoe belangrijk is het maken van een portretfoto in de zakelijke markt? Wat zijn goede portretfoto’s en hoe kun je er zo goed mogelijk gebruik van maken?
Infra fotografie Bedrijfsreportage Portretfotografie Infra fotografie Auto fotografie Mens en machine maken samen iets moois of maken het met de grond gelijk. De infrastructuur in Nederland zijn we trots op! Met enorme enthousiasme fotografeer ik in deze sector. Het werken met grote machines op de meest indrukwekkende en uitdagende plekken. Dit vereist ook een neus en oog voor veiligheid. Weten wat er om je heen gebeurd. Infrafotografie is een vak apart, de fotograaf moet het doen met de omstandigheden die er zijn, letten op de veiligheid en het in beeld brengen van de kern van het product. Een uitdagende taak waar PXPRO zich er het prettigst bij voelt. Photography Bedrijfsreportage Portretfotografie Infra Fotografie Auto fotografie Waarschijnlijk is een auto niet direct het type model dat je voor je camera verwacht te hebben, maar het kan absoluut een interessant en divers onderwerp zijn. Het lijkt wellicht niet zo moeilijk, maar er komt nog aardig wat kijken bij het maken van een goede auto foto. Met auto-fotografie van PXPRO weet je zeker dat de foto’s er uit zien zoals bij vele bekende autobladen. Wij hebben voor vele doeleinden auto’s gefotografeerd. Van verzamelaar tot dealer.
Een greep uit de expertises van PXPRO

MEER
WETEN?
MEER
WETEN?
DOOR NAAR MIJN WEBSITE

Slide Laat mijn bedrijfsfotografie je visueel versterken. Ik ben een fotograaf dat in het mooie heuvelachtige Limburg woont. Ik woon in Borgharen. Dat is een dorpje net buiten de stadsrand van Maastricht. Ik fotografeer eigenlijk al sinds ik een jaar of 12 was. Mijn opa nam altijd zijn oude camera mee die ik af en toe stiekem meepakte om fotos te maken. Mijn specialisatie zit in de bedrijfsfotografie en autofotografie. 0640101380 ikben@pxpro.nl Maastricht, Limburg arrow_upward
Niet gevonden wat u zocht?PXPRO kan zoveel meer dan wat er op de website te zien is!
Laat uw e-mail of telefoonnummer achter, dan kan ik u meer vertellen over de krachten van PXPRO. En zorg ik dat u een bericht krijgt of dat u door mij wordt gebeld.