Workshop helemaal naar de knoppen

Workshop fotografie voor beginners

Leer betere foto’s te maken met behulp van onze fotografiecursussen. Hier wordt alles vanaf het begin uitgelegd. Leer tijdens deze cursus uw eigen camera kennen.
Tijdens de fotocursus wordt aandacht besteed aan de verschillende type camera’s en de bijbehorende instellingen. Zowel een spiegelreflexcamera, systeemcamera als een compact camera komen aan bod. Een spiegelreflex en systeemcamera bieden meer mogelijkheden, maar wil niet zeggen dat u daardoor ook betere foto’s maakt. De fotocamera moet wel zijn voorzien van de mogelijkheid om apart de sluitertijd en het diafragma in te stellen. Deze instellingen worden aangeduid met AV, TV of A, S en vindt u op het instelwiel op de camera of in het menu. Twijfelt u of uw camera geschikt is, geen probleem vul het contactformulier in en ik zal het opzoeken voor u.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

Deze beginnerscursus wordt gegeven in een groeps van 3 t/m 8 personen, Daardoor blijft het persoonlijk en is er volop gelegenheid voor vragen. Tijdens deze workshop leer je de  camera beter kennen. Ik wissel theorie af met praktijk zodat je alvast kunt oefenen met dingen die je geleerd hebt.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Diafragma
  • Sluitertijd
  • ISO-waarden
  • Scherpte/diepte
  • Witbalans

Wanneer is deze workshop?

Geweldig dat je interesse hebt in deze workshop! De workshop zal gegeven worden op 16 december 2018 in het prachtige natuurgebied de Brunssumerheide. Je moet wel een flinke tijd reserveren want de workshop is van 09:00 uur tot 15:00 uur! PXPRO gaat zorgen voor een lekker lunchpakketje voor honger tijdens de workshop. En rond de klok van 13:00 uur gaan we lekker een kop koffie of thee doen met een broodje en pompoensoep.

INSCHRIJVEN