BEDRIJFSFOTOGRAFIE LIMBURG

Als bedrijfsfotograaf in Limburg zijn mijn belangrijkste doelen het vastleggen van professionele beelden die de identiteit en het succes van jouw bedrijf weerspiegelen.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE LIMBURG

UNIEK BEELDMATERIAAL DAT BLIJFT PLAKKEN!

Creatief inspelen op de belangrijkste kernwaarden van uw bedrijf. Dat is waar ik goed in ben. Geen ouderwets beeldmateriaal maar gebruik maken van de juiste beeldvorming. Geen lange teksten maar foto’s die in enkele beelden precies verteld wie u bent en waar  uw bedrijf voor staat!

0
meer dan 10 jaar ervaring in bedrijfsfotografie
0 +
meer dan 120 projecten afgerond

WAT KLANTEN VAN PXPRO BEDRIJFSFOTOGRAFIE VINDEN

Remmy artns portretfotografie

Maickel heeft oog voor detail en weet absoluut hoe hij bedrijfsfotografie moet toepassen. Wij zijn erg tevreden over hem en gaan in de toekomst nog vaak gebruik maken van zijn diensten.

Eigenaar bij Dimade ontwerpbureau
Maikel heeft een dag bij Defensie meegelopen om foto's te maken van diverse werkzaamheden. Een zeer enthousiaste gozer die niet bang is om zichzelf smerig te maken om een mooie foto te schieten.
M.Spaans
Defensie
Zijn kracht zit in het zien en vastleggen van niet alleen de mens, maar ook de emotie erachter. Deze foto heeft hij gemaakt vlak voordat ik voor het eerst in een ijsbad ging. En dat wat jullie nu zien, dat voelde ik. De kracht uit de diepte halend om het gewoon te gaan doen. Dank voor het vastleggen van dit bijzondere moment voor mij.
Merel
Lichaamswerk Carpe Diem
Maickel heeft voor ons, Donker Groep, een project gefotografeerd in Roermond. We zijn zeer tevreden over de resultaten. En niet alleen dat, ook de samenwerking verliep soepel. Een enthousiaste fotograaf met kennis van zaken en bovenal een fijn persoon om mee samen te werken.
Christiaan Weenink
Donker Groep

MIJN LAATSTE FOTOGRAFISCHE OPDRACHTEN

Een greep uit mijn foto bibliotheek

KLAAR VOOR EEN NIEUWE LOOK?

Dan bent u nog één stap verwijderd om PXPRO in te zetten als bedrijfsmiddel om uw zakelijke portretten, evenementfoto’s of bedrijfsreportage door mij te laten verzorgen. Weten wat t kost? Druk op de blauwe knop en vraag gratis een offerte of bezoek bij uw bedrijf aan. 

Nog niet uitgekeken?
Hieronder volgen nog enkele fotografische mogelijkheden waar u een keuze uit kan maken.

bouw FOTOGRAAF

Nog voor dagenraad de teerluchten opsnuiven, fotograferen van grote graafmachines of het uit elkaar trekken van een fabriek. Niets is gaver in beeld te brengen dan de wereld van infra! Daar is PXPRO namelijk op gespecificeerd. Met VCA-Vol en poortinstructie op zak maakt PXPRO de meest uiteenlopende beelden voor diverse bouwbedrijven. Van sloop tot grondverzet, dag of nacht. PXPRO zet alles in om die perfecte alleszeggende foto's te maken!

bedrijfsfotografie Limburg voor Janssen Group BV

BEDRIJFS FOTOGRAAF

Zakelijke foto’s voor je bedrijf zijn belangrijker dan ooit. Visueel aantrekkelijke content op uw website of in magazines zorgt voor een professionele uitstraling. Goede bedrijfsfotografie geeft klanten een kijkje in uw bedrijf en heeft een uitstraling die ook bij het bedrijf past.

 

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Ik help graag met het uitwerken van een concept om uw bedrijf op een juiste manier vast te leggen op beeld. Aansluiting op uw huidige stijl of juist een start from scratch? Ik denk graag mee!

BEDRIJFS PORTRETTEN

Tijd voor een nieuw zakelijk portret? Een goede profielfoto is handig voor social media, zoals LinkedIn, uw CV of website. In de fotostudio in Zwolle maak ik zakelijke portretten waarop u professioneel, vriendelijk en benaderbaar over komt. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om een studio op locatie op te bouwen en werknemers te fotograferen.

Evenement fotografie PXPRO

EVENEMENT FOTOGRAFIE

Organiseer jij evenementen? Groots en meeslepend of juist klein en intiem. Ik vang de perfecte plaat met de juiste sfeer voor een sterke marketinguitstraling. Stuur een mail of bel mij op voor een juiste prijsindicatie.

bedrijfs reportage

Passende bedrijfsfoto's bij je tekst en uitleg? Geef kracht aan uw woorden door gebruik te maken van aanvullend beeldmateriaal! Door gebruik te maken van reportagefotografie zorgt dat uw bedrijfsverhaal helemaal visueel wordt. 

lucht fotografie

Dronefotografie past helemaal in het beeldmateriaal van vandaag. Logisch ook, want het geeft een totaal andere kijk op uw bedrijf. Denk aan beelden van boven, of een fligh-true door uw pand. PXPRO beschikt over alle benodigde papieren en vergunningen om met een drone te mogen vliegen. (op CTR gebied na)

timelapse fotografie

Niet een foto, maar duizenden! Al dat fotomateriaal wordt samengevoegd tot een video waarbij tijd van uren in enkele seconden over uw netvlies schieten. Op deze manier worden bedrijfsprocessen versneld in beeld gebracht en geeft dat een bijzonder beeld. PXPRO beschikt over de beste technologie zoals een draaiende slider waarbij elke beweging apart kan worden ingesteld.