Zakelijke Portretfotografie Limburg #oud

ZAKELIJKE PORTRETTEN

We zijn altijd geïnteresseerd in een ander en kunnen het niet laten om een beeld te schetsen van een onbekend iemand. Zo geldt dat ook met zakelijke portretten. Deze worden binnen enkele seconden beoordeeld door ons brein. In een fractie wordt beslist of ze wel of geen zaken met je doen.

Een eerste indruk kun je niet overdoen. Maar het kan uiteindelijk wel het verschil maken of een klant contact met je op neemt of niet. Hoe belangrijk is het maken van een portretfoto in de zakelijke markt? Wat zijn goede portretfoto’s en hoe kun je er zo goed mogelijk gebruik van maken?

Het verschil zit voornamelijk in een zakelijk portret dat aansluit bij je werkomgeving.

PXPRO is van mening dat een goede portretfoto valt of staat bij de compositie. Natuurlijk moet een foto kleurrijk en scherp zijn. Maar klanten zoeken een beleving bij het product waar ze naar op zoek zijn. En je moet ze overtuigen van je product of merk. Daarom fotografeert PXPRO het liefste in de werkomgeving. Een standaard portretfoto met een achterwand is nu verleden tijd. Vertel het verhaal van je bedrijf door het in enkele foto’s helder te maken wie je bent en wat je doet. Dat wekt vertrouwen. En met een goed portret val je op en kun je vertrouwen wekken.
PXPRO benaderd de creatieve stijl dat er voor zorgt dat opvallen geen probleem meer is.

De beleving staat voorop. De klant moet het product kunnen proeven, aanraken en verbeelden als ze naar de foto’s kijken van uw bedrijf. Naast uw product is de persoon er achter net zo belangrijk. Ik leg de nadruk op de meest aantrekkelijke facetten van iemands uitstraling en maak gebruik van de sfeer op de werkvloer door bijvoorbeeld gebruik te maken van natuurlijk licht of studioverlichting. Door jarenlange ervaringen en toepassingen van andere technieken weet PXPRO hoe je het beste onderscheid kan maken en zorgt dat uw bedrijf zich hierdoor onderscheid van de rest.

Wordt ook PRO

PXPRO maakt creatieve en kleurrijke portretfoto’s! Voor zowel de beginnende ondernemer als de MKB. Creatief zijn is enorm belangrijk in deze steeds sneller wordende wereld. Val op, zorg voor beleving en vertrouwen. Voor verschillende bedrijven en magazines staat mijn werk voor meer succes binnen het bedrijf. Wordt ook PRO en zorg voor de juiste beeldspraak. met zakelijke portretten van Maickel Althuizen
Wees eigenwijs, uniek en creatief met beelden. Dan val je op!

Je hebt vast met de bus gereden van Arriva. Dan is de kans groot dat je een van de routes hebt afgelegd die Peter-Paul voor deze busmaatschappij heeft ontwikkeld. Voor Arriva Nederland mocht ik in het tijdschrift Arrivaria aan de slag om de werkzaamheden en de portretten te maken. Naast het maken van zakelijke portretfotografie wilde ik ook zorgen voor creatieve portretfoto’s. Zo kun je humor combineren met een stukje zelfspot. Het wachten op de bus kan soms best lang duren. Beide heren waren enthousiast over deze aanpak en zeiden meteen dat ze dit zagen zitten. Resultaat: een glimlach als mensen het tijdschrift openslaan en zorgt voor een binding met het bedrijf. Bekijk HIER de rest van de foto’s

Uitstraling en beleving samengegoten in een compositie van de werkvloer

Persoonlijk ben ik zelf fan van schotse singlemalt whiskey. Het was daarom een leuke opdracht die ik mocht doen voor het tijdschrift Regiolokaal in Zwolle. Voor een drankhandel mocht ik een advertorial fotograferen. Na een kennismakingsgesprek en uiteraard een lekker drankje erbij, kreeg ik in geuren en kleuren te horen hoe het bedrijf is ontstaan en hoe de liefde voor zijn whiskey is ontstaan. Tijdens een van zijn trips door memory lane schoot ik deze foto. Liefde voor het product straalt er van af. Te midden in een kleurrijke en gedetailleerde omgeving.

Gebruik van natuurlijke lichtbron kan een foto maken of kraken.

Ik hou van natuurlijk licht! Het kan namelijk veel extra’s toevoegen aan de foto. Slecht weer bij een portretfoto van infrawerken kan zorgen voor een lekker dramatisch en contrastrijke foto. Bij Illia is natuur voor haar belangrijk. Daarom heb ik haar in een lekker lentezonnetje gezet met veel bloemen en groen op de achtergrond. Een persoonlijke touch kan ook doorslaggevend zijn. De wensen van de klant staan bij PXPRO altijd centraal.

So What’s next?

GA VRIJBLIJVEND HET GESPREK AAN MET DEZE PORTRETFOTOGRAAF

Nodig PXPRO uit en laat mij je overtuigen van mijn kunnen. Laten we onze hersenen breken over wat voor jou het beste werkt als het gaat om beeldspraak en een visuele voorsprong op dat van de concurenten.
PXPRO laat graag zien wie we al voor de camera hebben gehad.

Magazines, autodealers, transport, infra ze komen allemaal aan bod. Hier is een kleine selectie van mijn vaste klanten en opdrachtgunners.