Fotograferen van honden, katten, knaagdieren & reptielen

HUISDIEREN FOTOGRAAF LIMBURG

Waarom kiezen voor PXPRO® Fotografie? PXPRO is een professionele fotografieservice die gespecialiseerd is in het vastleggen van prachtige momenten met huisdieren. Of het nu gaat om honden, katten, konijnen of zelfs exotische dieren, deze worden allen vakkundig op de foto vereeuwigd..

BOEK EEN SESSIE
Honden fotografie

Binnen of buiten in een vertrouwde omgeving

protip:

Zorg dat het lekkerste eten en het fijnste speelgoed klaar ligt!

Fotograferen van uw huisdier in een vertrouwde omgeving.

De meeste huisdieren zijn het beste te fotograferen in hun vertrouwde omgeving. Dit kan een bos zijn of stadspark. Maar ook gewoon thuis op de bank of voor het raam. Er zijn huisdieren die mogen alleen maar binnen gefotografeerd worden vanwege wisselende temperaturen of om de stress zo laag mogelijk te houden. PXPRO heeft ruime ervaring in verschillende huisdieren en het fotograferen van jouw metgezel.

Algemene vragen en antwoorden (faq)

ja, ik kan zo goed als alle dieren fotograferen. Maar ik heb uitsluitend expertise in het fotograferen van de meeste huisdieren. Natuurlijk kan ik ook andere dieren fotograferen zoals paarden maar mijn expertise ligt hier.

Normaal gesproken heb je ze diezelfde week nog. Hierover maken wij samen afspraken. Vaak krijg je al een preview te zien via whatsapp. De foto’s zullen dan snel volgen. Het langste dat een klant heeft moeten wachten is 14 dagen.

Natuurlijk mag dat! Maar ik bied ook een service aan dit voor jou te doen. Zo ben je verzekerd van een prachtig resultaat! Ook is het mogelijk om foto’s aan te leveren op plexiglas, dibond en andere materialen.

WERKWIJZE HUISDIEREN FOTOGRAFEREN

Van boeken tot foto’s uitzoeken. We doen alles samen!

SAMEN OP PAD IN OF BUITENSHUIS

Samen wennen aan elkaar. Er moet een klik zijn met uw huisdier en mij. Dit kan door het maken van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak ik afspraken hoe we gaan fotograferen, wat de wensen zijn en waar we de fotosessie gaan houden.

UITZOEKEN EN VERWERKEN VAN DE FOTOS VAN JOUW HUISDIER

Na het maken van de foto’s gaan we over tot het uitzoeken van alle geschoten beelden. Hiermee kun je een selectie maken van het aantal foto’s en kunnen we afspraken maken over de levertijd maar bijvoorbeeld ook het afdrukken op bijvoorbeeld plexiglas of dibond.

Wil jij ook graag mooie portretten en actiefoto’s van je huisdier?

Dieren tonen zich vaak het mooist wanneer zij zichzelf zijn. Rennend, slapend, springend, spelend, op welke manier dan ook. Je kunt samen met je (huis)dier op de foto, of van je viervoeter alleen. De opnames kunnen plaatsvinden in het bos, op het strand, maar ook in de studio. De beste foto’s worden uitgezocht en bewerkt.

Close Up Photography of White and Black Cat

Kattenfotograaf

Trotse eigenaar van een kat? I here you! ik ben zelf eigenaar van Teun, Moos en Lucifer en fotografeer ze dan ook met regelmaat! Of ze liggen te slapen, achter een muis aanhollen of stiekem iets van de tafel stoten. Mijn camera ziet alles! We proberen de stijl en karakter van jouw katachtige op de beste manier te fotograferen

Cute Dog Wearing Eyeglasses

hondenfotograaf

Van horen zeggen dat honden de trouwste metgezel zijn van alle huisdieren. Honden zijn gewoon uniek met een eigen karakter. Lekker luierend of juist actief! We proberen samen het ras en de kenmerken in perfecte harmonie samen te voegen tot een mooie foto!

Brown and Green Lizard

fotograaf voor reptielen

PXPRO heeft zelf een baardangaam. Maar ook spinnen en slangen zijn ooit in het bezit geweest van deze fotograaf. Daarom is het ook niet moeilijk om de vaak prachtige reptielen in hun natuurlijke habitat te fotograferen. Niet een slang om de nek, maar huist verscholen onder een blad of gedraaid om een grote tak!

Wil je ook een fotoshoot voor jouw huisdier?

Geen snelle richt en schiet fotoshoot maar prachtige portretten van huisdieren: PXPRO dierenfotografie. Elk geselecteerd beeld wordt na de fotosessie zorgvuldig bewerkt om tot een portret te komen dat je zal willen delen met al je vrienden en familie