Portretfotografie
Limburg

Portretfotografie voor jou alleen of hele generaties!

Wil je graag een mooi portret van jezelf, je kind of kleinkind? PXPRO Fotografie maakt tijdloze portretten. Foto’s die niet gemaakt zijn maar geschoten op de mooiste momenten zelf. Daarom heb ik ook geen fotostudio. Ik kom graag op plekken waar jullie je thuis voelen. Een vertrouwde omgeving voor mens zorgt ook voor mooie foto’s in een ongedwongen sfeer. Ook voor zakelijke portretten voor Linkedin of andere social media platformen zijn mijn portretfoto’s meer dan voldoende om een vertrouwde indruk achter te laten.

Portretfotografie kind boom door PXPRO Bedrijfsfotografie Limburg
Portretfotografie kind boom door PXPRO Bedrijfsfotografie Limburg

Waarom kiezen voor portretfotografie van PXPRO?

Samengevat, gezinsfotografie van PXPRO staat garant voor professionele kwaliteit, creativiteit en aandacht voor detail, waardoor jouw gezinsmomenten worden omgezet in prachtige, blijvende herinneringen.

fotografische ervaring

Ervaring is belangrijk als het gaat om een vertrouwde werkwijze. Mijn beloning zijn de vele complimenten voor het maken van uiteenlopende fotografische uitdagingen.

5 sterren in mijn reviews

Ik streef voor service en verbetering in mijn werk. Daarom ben ik altijd blij met de reviews die mensen geven als dank voor mijn werk.

cappuccino’s

Zonder koffie start ik mijn dag niet. Maar een goed gezette kop cappuccino maakt deze fotograaf een blije fotograaf!

Portretfotografie in vele vormen en maten. Wat past bij jou?

Enkel Portret – het maken van die ene foto wat op de muur moet komen te hangen of op de mantel van de open haard, Waar pret, liefde, verbazing of juist een indruk gemaakt moet worden.

Gezinsportretten – Je gezin thuis, of hele generaties die op de foto kunnen. Van overgroot oma tot kleinkind.

Liefdes portret – Dit spreekt voor zich, fotos die kleurrijk zijn en de vonken vanaf vliegen. In een romantische sessie in het bos, picknicken en elkaar af en toe even plagen. Een lekker ongedwongen fotoshoot waarbij jullie liefde voor elkaar centraal staat.

Gezinsfotoshoot

Het maken van gezinsportretten is een geweldige manier om mooie herinneringen vast te leggen en de banden binnen het gezin te versterken. Tijdens een gezinsfotoshoot werkt de fotograaf samen met het gezin om een ontspannen en plezierige sfeer te creëren, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera. Bij het plannen van een gezinsfotoshoot is het belangrijk om rekening te houden met verschillende aspecten. Allereerst is de locatie een belangrijke overweging. Of het nu in een park, strand, bos of zelfs thuis is, de locatie moet passen bij de gewenste sfeer en stijl van de foto’s. Daarnaast is het belangrijk om kleding en accessoires te kiezen die goed bij elkaar passen en de persoonlijkheden van de gezinsleden weerspiegelen. Coördinatie van kleuren en stijlen kan zorgen voor een harmonieus geheel in de foto’s. Tijdens de fotoshoot zal ik verschillende poses en composities suggereren om de interactie en de band tussen de gezinsleden vast te leggen. Het is belangrijk om open te staan voor suggesties en om natuurlijke momenten van plezier, liefde en spontaniteit te omarmen. Een gezinsfotoshoot is niet alleen een gelegenheid om mooie foto’s te maken, maar ook om quality time door te brengen als gezin. Het is een moment om te genieten van elkaars gezelschap, te lachen, te knuffelen en herinneringen te creëren die voor altijd gekoesterd zullen worden.

Kortom, een gezinsfotoshoot is een waardevolle ervaring die niet alleen prachtige foto’s oplevert, maar ook de banden binnen het gezin versterkt en mooie herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Boek een sessie gezinsfotoshoot door PXPRO

Het is niet genoeg om alleen een camera te bezitten,

Iedereen bezit een camera. Als fotograaf moet je de kracht die je bezit begrijpen, waarderen en benutten!”

Linkedin Profielfoto

Geef je bedrijf een gezicht door het maken van de juiste profielfoto

Gezinsportretten

Wordt het tijd voor nieuwe foto’s voor in huis? Dan is de fotosessie gezinsfotografie de juiste keuze!

Love is in the air!

Ik denk dat ik te oud wordt als ik hoor dat niemand dit deuntje van de love-boat nog kent. Maar niet getreurd. Met mijn leeftijd komt de kennis van het maken van prachtige foto’s waar liefde vanaf spat! Lekker dollen, vertellen over jullie ervaringen en alles samenvangen in een prachtige fotosessie die lang bewaard zal blijven! Wellicht kan ik zelfs aanwezig zijn op jullie bruiloft to come!

Portretfotograaf van bijzondere mensen

Als portretfotograaf vind ik ieder mens bijzonder. Elk individu heeft zijn verhaal. Een buitenkant en een soms onvermoede binnenkant. Die buitenkant en binnenkant verenigen, dát is voor mij portretfotografie. Het is daarom mijn droom om op een dag foto’s te mogen maken voor het magazine Helden, om sporthelden in beeld te brengen zoals ze zijn: held en toch ook een mens als iedereen.

Portretfotograaf

Een portretfoto laten maken is voor mij veel meer dan alleen een plaatje schieten van een persoon. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen verhaal, uitstraling en gezicht. Dat goed in beeld brengen is misschien wel een van de moeilijkste opgaven in de fotografie. Details als de positie van de persoon in de omgeving, lichtinval en schaduw maken of breken een foto. Welke keuzes je hierin als portretfotograaf maakt is een kwestie van ervaring én van visie op je vak. Tijdens een fotoshoot zoek ik altijd naar een manier om niet alleen een fraai plaatje te maken, maar vooral om de persoon die ik fotografeer te laten zien zoals hij of zij is. Een mens met een geschiedenis, interesses en voorkeuren, dromen, ideeën en overtuigingen. Een bijzonder mens, een mooie levensschets!

Portretfoto laten maken

Wil je een portretfoto laten maken van bijvoorbeeld jouw familie, verwacht dan niet dat ik eenvoudigweg mijn camera op je richt en afdruk. Een goede portret fotoshoot vraagt om een goede voorbereiding. Om buitenkant en binnenkant in een stilstaand beeld te kunnen verenigen, is het belangrijk dat ik zelf eerst een beeld heb van de persoon of personen die ik fotografeer. Daar neem ik dan ook altijd de tijd voor. Een investering die je terugziet in het eindresultaat: een foto en beeltenis die een onuitwisbare indruk achterlaat.