BOUW FOTOGRAFIE

Als ervaren bouwfotograaf sta ik klaar om jouw bouwproject tot leven te brengen met adembenemende foto’s die de essentie vastleggen. Of je nu een architect, aannemer, projectontwikkelaar of vastgoedprofessional bent, mijn passie ligt in het vastleggen van de unieke details en het vakmanschap van jouw project. Met mijn bouwfotografie diensten zorg ik ervoor dat de ware schoonheid van jouw bouwproject naar voren komt, waardoor het de aandacht krijgt die het verdient.

BOUWFOTOGRAFIE VANAF DE EERSTE GRAAFWERKZAAMHEDEN TOT AAN HET HOOGSTE PUNT!

Waarom bouwfotografie?

Bouwprojecten vertellen een verhaal – van het concept en ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Maar zonder de juiste beelden kan dat verhaal verloren gaan. Bouwfotografie biedt de mogelijkheid om de voortgang, de kwaliteit en het eindresultaat van je project op een krachtige manier te presenteren. Het geeft potentiële klanten, investeerders en toekomstige bewoners een voorproefje van wat er komen gaat en wekt hun interesse.

ENKELE FOTOGRAFISCHE DIENSTEN VOOR OP DE BOUW

Glass Ceiling
Architectuurfotografie

Aerial View of Cars and Path Ways
Bouwvoortgangsfotografie
bedrijfsreportage laurametaal maastricht
Interieurfotografie
bouwfotografie architectuur
Vastgoedfotografie

MAAK KENNIS MET DE BOUWFOTOGRAAF MAICKEL GEURTS

Al zeker 10 jaar fotograaf in hart en nieren! Maar niets bekt zo lekker als te mogen vertellen dat je op een petrochemische installatie bent geweest om er foto’s te mogen maken! Uitzonderlijke locaties, grote machines, teerluchten en tot je knieën in de blubber! Man, you gotta love this!

Mijn hart ligt bij de bouw, infra en GWW!

Grote machines, unieke locaties en nieuwe ontwerpen bedoeld om de toekomst van onze kinderen te beschermen! Hier voel ik me thuis! Vroeger als kind altijd gedroomd om te mogen werken op deze plekken. Nu kijk ik er elke keer weer naar uit om er te mogen fotograferen! Vroeg opstaan om uren te reizen om foto’s te maken op plekken waar echte rauwdouwers aan het werk zijn om ons van a naar beter te krijgen, of te zorgen dat u een lampje kan aanmaken in de berging!


Waarom fotografeer je er zo graag?

Er gaat niets boven mens en machine! Hoe groter, hoe beter! Er komt zoveel bij kijken en het meeste gebeurd als mensen slapen. Men is volgens mij vergeten dat de weg waarop ze dagelijks rijden gemaakt is door mensen die dezelfde passie hebben voor het vak, als de locaties waar ik vaak kom! Ik ben trots op deze tak van sport. En heb serieus respect voor de mensen die dit dag in, dag uit doen om ons leven makkelijker te maken.

Wat maakt je een van de vakfotografen van de bouw?

Er zijn zoveel fotografen in ons land. Alleen als je al naar ons mooie Limburg kijkt dan zie je al velen soorten en maten. Maar een fotograaf die zich uitzonderlijk en alleen gespecificeerd heeft tot de wereld van bouw, techniek en krachtpatsers, daar zijn er niet zoveel van. Mijn content hoort uniek te zijn. Unieke invalshoeken, een andere kijk en gebruik maken van speciale belichting dat foto’s echt tot zijn recht laat komen!


Ben jij je bewust van de gevaren binnen deze sector?

Weten wat je doet, is heel belangrijk op een bouwplaats. Naast het maken van bouwfoto’s moet je ook goed uit je doppen kijken! Veiligheid hamert iedereen op zodra je een stap binnen de bouwplaats zet. Meer dan terecht ook. Een ongeluk zit in een klein hoekje! Als ik onveilige situaties zie, zal ik deze ook altijd doorgeven aan de uitvoerder. Daarom bezit ik naast een VCA-certificaat ook jaarlijks voor een nieuwe GPI. Dat is wel zo veilig!

Cut-off Saw Cutting Metal With Sparks
Photo of Skyscrapers Surrounded With Clouds
Low Angle Shot of Manufacturing Plant under Blue Sky
eRVARING, VAKMANSCHAP EN HOOGWAARDIGE BOUWFOTO’S

eRVAREN BOUWFOTOGRAAF

Yellow Crane

Waarom gebruik maken van PXPRO’s bouwfotografie?

Met een passie voor bouwprojecten en jarenlange ervaring, ben ik uw ideale keuze voor professionele bouwfotografie. Veiligheid staat voorop in mijn werk en mijn focus ligt altijd op het vastleggen van elk detail met vakmanschap en precisie. Samen zorgen we ervoor dat uw project de aandacht krijgt die het verdient, met resultaatgerichte beelden die het verhaal van uw werk vertellen op een overtuigende manier.

De mogelijkheden zijn grenzeloos

De fotografische werkzaamheden van een bouwfotograaf

timelapse fotografie in de bouw
timelapse MAKEN OM HET PROJECT VAN A TOT Z IN BEELD TE BRENGEN
Black And White Photo Of Drone
UW BOUWWERKZAAMHEDEN TOT EEN HOGER NIVEAU TILLEN
Bedrijfsreportage Janssen Groep kalender 2024
BRENG DE VOORTGANG IN BEELD VOOR UW KLANTEN

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN BOUWFOTOGRAFIE VAN PXPRO?

Use this paragraph section to get your website visitors to know you. Consider writing about you or your organization, the products or services you offer, or why you exist. Keep a consistent communication style.

VCA & GPI OP ZAK

Veiligheid en een waakzaam oog op de bouwplaats is een belangrijk gegeven. Ook tijdens het maken van foto’s is belangrijk

VEILIGHEID

JUISTE PRIJS / KWALITEIT VERHOUDING

Niet te veel betalen voor foto’s die de juiste doelgroep weten te bereiken. Van projecten tot aan werving!

NIET DUUR EN TOCH GOED

SNELLE LEVERING VAN BOUWFOTO’S

Waarom langer wachten dan nodig is? PXPRO levert doorgaans de beelden aan binnen 48 uur!

SNELLE OPLEVERING

WAAROM WACHTEN? NEEM CONTACT OP!

Als u al zover bent gekomen kunt u net zo goed even een bericht sturen! Vertel me uw wensen, ideeën of vraag naar de mogelijkheden! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel als ik kan contact met u op!