Fotograaf voor de consument

PXPRO UW FOTOGRAAF UIT LIMBURG

Welkom bij PXPRO Fotografie – Waar beelden spreken en verhalen ontstaan

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ALLROUND FOTOGRAAF? Dan is PXPRO uit Kerkrade zeker een goede keuze! Of het gaat om portretten van u of uw kinderen, het vastleggen van een bruiloft of het fotograferen van uw huisdieren. Maickel levert het beste resultaat!

Hi, ik ben Maickel Geurts, eigenaar van PXPRO fotografie in Kerkrade.

Als u op zoek bent naar een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in  o.a. portretten, familieshoots, bruiloften of andere speciale gelegenheden, dan ben ik de juiste persoon voor u. Ik hou er van om de fotoshoots zo uniek mogelijk te maken en streef er na om elke fotosessie zo persoonlijk mogelijk te maken. Waar het juiste moment gevangen wordt een in een kleurrijke setting en met hoogwaardige kwaliteit afbeeldingen.

Waarom kiezen voor PXPRO?Vakkundig Oog:
Een professionele fotograaf brengt niet alleen de technische vaardigheden mee, maar ook een getraind oog voor compositie, belichting en detail. Dit resulteert in beelden die niet alleen mooi zijn, maar ook betekenisvol.

Professionele Apparatuur:
Van high-end camera’s tot gespecialiseerde lenzen en belichtingsapparatuur – Maickel beschikt over geavanceerde tools om ervoor te zorgen dat elk beeld van topkwaliteit is.

Betaalbare Tarieven: Kwalitatieve fotografie hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Wij bieden betaalbare tarieven zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze diensten. Voor zowel de consument als bedrijven blijft PXPRO een betaalbare fotograaf.

Het inhuren van Maickel als fotograaf voor jou?

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om een foto te laten maken. Pak je mobiel en maak een afbeelding! Ik adviseer dat ook aan mijn klanten. Maar wil je uniek beeldmateriaal waar de kleuren vanaf spatten. Waar nét dat ene moment gevangen wordt door de camera waarbij de foto een ongekende betekenis krijgt dat je voor altijd bij zal blijven. Daarnaast maak ik gebruik van high-end apparatuur waarbij de nieuwste fotografische trends en technieken gebruikt worden. Kortom foto’s waar je ook écht wat aan hebt.

KLAAR VOOR EEN NIEUWE LOOK?

U bent nog slechts één stap verwijderd van het gebruik van PXPRO voor al uw beeldmateriaal! Of het nu gaat om leuke onderwerpen zoals foto’s van uw kind of kleinkind, de hele familie, uw geliefde huisdieren, of zelfs als u op zoek bent naar een fotograaf voor uw bruiloft, Maickel van PXPRO zal doorgaan totdat de mooiste foto’s op uw camera staan.

FOTOGRAAF VOOR HUISDIEREN

Uw trouwe metgezel vereeuwigd op de foto! Iedereen kent wel haar of zijn eerste huisdier. Maar heeft u daar een foto van? Gelukkig is er nu een mogelijkheid om huisdieren te laten fotograferen door Maickel van PXPRO. Honden, katten, vogels, reptielen! Bijna alle dieren kun je op een mooie manier fotograferen. Stuur een bericht of klik op meer informatie om te zien welke huisdieren allemaal gefotografeerd kunnen worden

LOVE SHOOTS &
VERLOVINGSFOTOGRAFIE

Een loveshoot is meer dan alleen een fotosessie; het is een viering van jullie liefdesverhaal. Het is een kans om de connectie, de emotie en de romantiek tussen jullie beiden vast te leggen. Of jullie nu verloofd zijn, een jubileum vieren, of gewoon de speciale momenten in jullie relatie willen koesteren, een loveshoot biedt de perfecte gelegenheid om dat te doen.

FOTOGRAAF VOOR GEZINNEN

Family is where the heart is! Familie is waar het leven begint en de liefde nooit eindigt. Mijn gezinsportretten vangen deze onvervangbare momenten, emoties en verbondenheid tussen jullie op een prachtige en blijvende manier.

NÓG NIET UITGEKEKEN?

Hieronder volgen nog enkele fotografische mogelijkheden waar u een keuze uit kan maken.

FOTOGRAAF VOOR BRUILOFTEN

Gaan jullie trouwen? GEFELICITEERD! Ik ga op 20 december 2024 ook mijn gelofte voorlezen aan mijn lieve vriendin. Maar dat betekent ook dat ik jullie voor die tijd kan helpen aan prachtige foto’s van jullie bruiloft. Verliefde blikken, ietwat chaotische momenten en elkaar diep in de ogen kijken op het belangrijkste moment! Ik neem jullie belangrijkste momenten digitaal vast zodat het nooit meer vergeten kan worden!

AUTOFOTOGRAAF VOOR DE LIEFHEBBER OF VOOR DE VERKOOP

Verliefd zijn op je auto, dat snappen niet veel mensen. Ik daarentegen wel. Als een echte petrolhead en bezitter van een getunede forester snap ik dat helemaal. Daarom bied ik mijn autofotografie ook graag aan voor klanten die in hetzelfde schuitje zitten. Dit kan voor de verkoop zijn op marktplaats of autoscout. Maar ook bijvoorbeeld een clubauto of een oldtimer. Ik heb ruim ervaring in het fotograferen van auto’s voor bedrijven. Wil je meer informatie, klik de button hieronder!

DRONEFOTOS LATEN MAKEN

Het maken van dronebeelden is bijna niet meer weg te denken tegenwoordig. Iedereen heeft wel een drone gezien of heeft er zelf een thuis. Maar wil je nou echt mooie dronefoto’s van je huis, boerderij of zelfs je auto, dan kan ik je hieraan helpen. Ik ben namelijk gelicenceerd dronepiloot om bijna overal te mogen vliegen. Naast de Inspire 1 pro heb ik ook de nieuwste mavic die werkelijk de mooiste beelden schiet.

PORTRETFOTOGRAFIE

Portretfotografie is niet zomaar het vastleggen van een gezicht; het is het kunstzinnig vastleggen van persoonlijkheid, emotie en expressie in een enkel beeld. Bij PXPRO Fotografie streven we ernaar om met onze portretsessies niet alleen gezichten te fotograferen, maar de unieke verhalen achter elk gezicht te onthullen.